Ramazani dhe ne - Hadithe nga Profeti (S) dhe Ehlibejti (A) - [3] - Albanian

Views: 8715
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

muaji   shenjte   ramazanit   ramazani   agjerimi   iftari   ushqimi   shendeti   kurani   kurani   lutje   lutja   ehlibejti   ehlibejt   ali   aliu   husejn   hysejn   husejni   islami   feja   besimi   religjioni   teqja   teqe   teqa  

Pjesa e trete e programit "Ramazani dhe ne" me hadithe nga Profeti Muhammed (S) dhe Ehlibejti (A).

Added by AlbanianShia on 14-08-2010
Runtime: 1m 30s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net