Ardhja e Imam Mehdiut - Presidenti Ahmedinezhad - English sub Albanian

Views: 8219
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ahmedinezhad   presidenti   ahmedinexhad   ahmadinejat   apokalipsi   mahsheri   imam   mehdi   mehdiu   mehdia   ali   lideri   suprem   revolucioni   islamik   iran   iranijan   shiit   prijes   udheheqes   paria  

Njera nga propagandat sioniste eshte atribuimi i besimit apokalimptik te besimtareve Shiit ne besimim e tyre ne Imamin e 12. Besimi ne Mesihun shpetimtare ne Shiizem nuk eshte as apokaliptik e as utopik pasi qe ne konceptin e "mehdevijatit" shiit pas rishfaqjes se Imamit shpetimtare e tere njerezia nuk do te unifikohet nen nje fe por qe te gjithe do te jetojne se bashku ne harmoni dhe ne drejtesine qe do te garanton ky sundimtare i pagabueshem - Mesihu mysliman, Imam Mehdiu (Allahu ia pershpejtofte rishfaqjen).

Added by AlbanianShia on 21-02-2011
Runtime: 3m 46s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net