Imam Khomeini jep dhurata për Krishtlindjen - Albanian

Views: 6967
Rating:      
(1 ratings)
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

imami   khomeini   homeini   humejni   humeyni   islami   shia   shiizmi   shiat   besimi   feja   revolucioni   islamik   irani   Shia   Islam   Ruhollah   Khomeini   Albania  

Si rezultat i internimi te tij nga vendlindja e me vone nga Iraku, Imam Khomeini k.s. me 1978 per nje kohe te shkurter qendroi ne France ne nje lagje te Parizit e quajtur Neauphle Le Chateau. Prej ketu Imami filloi te rezon mbreterine 2500 vjecare te Shahut dhe mitet dhe idhujt qe krijuan tiranet e kohes. Ky revolucion madheshtore edhe sot, duke ndjekur rrugen e trasuar nga Imami, vazhdon te rezon idhujt e kohes dhe para pergatit ardhjen e Imamit te 12-dhjet nga Ehlibejti, Imam Mehdiu (Zoti ia pershpejtofte shfaqjen). Ashtu si edhe atehere edhe sot Republika Islame e Iranit eshte e urryer nga tiranët ndersa admirohet nga te shtypurit dhe liridashësit.

Added by AlbanianShia on 28-12-2011
Runtime: 2m 48s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net