Irani kombi i rilindur | 8 Sëmundja e përçarjes - English sub Albanian

Views: 15791
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

islam   feja   besimi   shqiperia   shqiptar   kosova   revolucioni   islamik   khomeini   homeini   ahmed   didat   shiizmi   ehlibejti   dashuria   ali   aliu   hysejn   husejn   muhamedi   muhammedi   vrasja   ngadhnjimi   fitorja   fitore   kenga  

Nje projekt i Germanicus24 (www.youtube.com/user/germanicus24 dedikuar Revolucionit madheshtore te Iranit dhe ndikimit te saj ne masat myslimane sikurse dhe ne politiken globale boterore. Projekti eshte fjalimi i dijetarit te njohur dhe te famshem Synij, Ahmed Didat, te cilin e realizoj pas kthimit nga Irani. Vizita e tij Iranit ishte me qellim te inspektimit te regjimit islam. Titrimi: Muhsin Aliu (Shqipëria) Subtitles by Muhsin Aliu (Albania)

Added by AlbanianShia on 22-02-2011
Runtime: 4m 32s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net