Presidenti Ahmedinezhad mbi Imam Mehdiun (a.s) - FOX NEWS - English sub Albanian

Views: 15421
Rating:    
(2 ratings)
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ahmedinezhad   presidenti   ahmedinexhad   ahmadinejat   apokalipsi   mahsheri   imam   mehdi   mehdiu   mehdia   ali   ehlibejti   islami   feja   besimi   shiizmi   muhammedi   muhamed   hasan   husejn   hysejn   dashuria   khamenei   lideri  

Pjese nga fjalimi i Presidentit te Republikes Islamike z, Ahmedinezhad dhene Fox News e ne lidhje me Imam Mehdiun a.s.. Ne percepcionin hebre dhe te krishtere te mesianizmit besohet se Mesihu do te vjen pasi qe te ndodhe Apokalipsi (Fundi i botes) apo sic ne ne Islam i thuajme Mahsheri. Ne dallim nga keto dy besime ne Islam nuk besohet se Imam Mehdiu do te vjen pas Apokalipsit por me vrasjen e tij do te fillon Apokalipsi.

Added by AlbanianShia on 26-09-2010
Runtime: 1m 16s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net