Dekreti (Fetva) i Liderit mbi Fyerjen e Ashabëve - English sub Albanian

Views: 6963
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ali   khamenei   lideri   suprem   revolucioni   islamik   iran   iranijan   shiit   ehlibejti   feja   besimi   islami   prijes   udheheqes   pari   fyerje   ashabeve   grate   profetit   ajsha   ajshja  

Dekreti i Liderit te Revolucionit Islamik, Hiresia dhe Eminenca e Tij, Hz. AJetullah Sejid Ali Khamenei me te cilin ndalon shii'te ne fyerjen e ashabeve dhe grave te profetit Muhamed s.a.

Added by AlbanianShia on 04-10-2010
Runtime: 1m 51s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0
TheMuslimTV.net