Dora e djallit - Dr. Abbasi - Farsi sub Albanian

Views: 4752
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

World   Politics   Hizbollah   Hezbollah   Hizballah   Hezballah   Islamic   Resistance   Muslims   Zionism   Zionist   Turkey   Saudi   Arab   Arabia   Qatr   USA   America   Doctor   Abbasi   Translation   Subtitle   Subtitles  

Nje metode e kamotshme e tiraneve qe kane perdorur per te vendosur nen kontrol te vet popullatat e shtypura dhe te tiranizuara ka qene terrori. Terrori dhe terrorizmi gjithmone kane qene pjelle e udheheqesve tiran (taghut) dhe kjo dukuri nuk eshte e re madje edhe taghuti i kohes se sone perdore e njejtat metoda per te frikesuar zgjimin e myslimaneve. Por Allahu xh.sh. ka premtuar, dhe premtimin e Tij askush nuk mund ta thyen, se te shtypurit do te ngadhenjejne dhe do te jene trashegimtaret e tokes.

Added by AlbanianShia on 22-09-2013
Runtime: 2m 32s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0