Lideri - popullit të Egjiptit - Farsi sub Albainian

Views: 6414
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ali     khamenei     lideri     suprem     revolucioni     islamik     iran     iranijan     shiit     ehlibejti     feja     besimi     islami     prijes     udheheqes     paria     kurani     egjipti     egjiptasit     egjypti  

Padyshim ndodhirat e fundit ne Egjipt jane pjese e dizajnit hyjnor ne clirimin e masave te shtypura nga zgjedhat e tiranise dhe shtypjes dhe eshte jehone e revolucionit islamik qe ndodhi me 1979 ne Iran.

Added by AlbanianShia on 22-02-2011
Runtime: 1m 10s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0