Revolucioni që tronditi botën - [English sub Albanian]

Views: 5671
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

revolucioni   islami   iranit   iran   ali   khamenei   lideri   suprem   islamik   iranijan   shiit   ehlibejti   feja   besimi   prijes   udheheqes   paria   kurani   kurani   egjipti   egjiptasit   egjypti  

32 vite me pare, si pasoje e luftes sakrifikuese dhe trimerore te popullit Iranian dhe udheheqjes se ndritur te imam Khomeinit (ra), themeluesit te Republikes islamike te Iranit, u rrezua sistemi i mvarur mbreterore dhe ne boten dypolare gjate luftes se ftohte ku pavarsia e vertet e nje vendi llogaritej nje ender e parealizueshme, populli iranian arriti ne pavarsi politike me kuptimin e plote te fjales dhe hapi shtegun per rizgjimin e masave myslimane ne lufte kunder pushteteve tyre tiranike.

Added by AlbanianShia on 12-03-2011
Runtime: 1m 8s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0