Furtuna e Abbasit a.s. - Mehdi Abduli - Farsi sub Albanian

Views: 8388
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

abbas   abbasi   abas   furtuna   aliu   husejni   shqip   maqedonia     kosova   shqiperia   islami   feja   ehlibejti   ehlulbejti   ebu  

Kushtuar Ebul Fadhil Abbasit; porta e meshires dhe e faljes, djalit te Imam Aliut a.s. dhe kaloresit dhe flamurtarit te Imam Husejnit a.s. ne betejen e Qerbelase.

Added by AlbanianShia on 08-08-2010
Runtime: 5m 1s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0