Leaders Message about Egypt - Lideri - popullit të Egjiptit - Albanian

Views: 5645
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ali   khamenei   lideri   suprem   revolucioni   islamik   iran   iranijan   shiit   ehlibejti   feja   besimi   islami   prijes   udheheqes   paria   kurani   kurani   egjipti   egjiptasit   egjypti  

Padyshim ndodhirat e fundit ne Egjipt jane pjese e dizajnit hyjnor ne clirimin e masave te shtypura nga zgjedhat e tiranise dhe shtypjes dhe eshte jehone e revolucionit islamik qe ndodhi me 1979 ne Iran.

Added by AlbanianShia on 08-02-2011
Runtime: 1m 10s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0