GHADIR KHUMM - FESTA E GHADIRIT - Farsi sub Albanian

Views: 16518
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

ali   aliu   alia   ehlibejti   zulfiqari   islami   feja   religjioni   muhamedi   muhammedi   shiizmi   ghadir   gadir   hum   hysejn   fatime   festa  

Redaksia e AlbShiaTV të gjithë ithtarëve dhe dashamirëve të Ehlibejtit a.s. Ua uron Festën e madhe të Ghadir Khumit, dita kur Imam Alia a.s. nga Zoti i Madhërishëm u zgjodh si trashëgimtari i profetit Muhamed dhe Mëkëmbësi (Halifeja) i Allahut në tokë.

Added by AlbanianShia on 17-10-2010
Runtime: 4m 34s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0