Palestina e lirë zgjedhje për një botë më të mirë - English sub Albanian

Views: 4558
Rating: ( Not yet rated )
Embed this video
Copy the code below and embed on your website, facebook, Friendster, eBay, Blogger, MySpace, etc.
 

Tags

palestina   rezistenca   lufta   masakra   gjenocid   terror   islami   feja   shiizmi   besimi   kosova   shqiperia   maqedonia  

Kushtuar popullit hero palestinez dhe rezistences se tyre kunder okupatorit me gjakpires ne historine e njerezimit - regjimi cionist i Izraelit.

Added by AlbanianShia on 17-10-2010
Runtime: 5m 18s
Send AlbanianShia a Message!

(44) | (0) | (1) Comments: 0